06-20/469-5969 info@boerepito.hu

Épületek felújítása, átalakítása

Épületek felépítése, felújítása, átalakításaCégünk vállalja családi házak, társasházak, irodaházak építését, amit szakavatott kollégáink precízen fognak teljesíteni. Minden épület kivitelezése egy roppant bonyolult és fárasztó folyamat. Ennek elengedhetetlen része a generálkivitelezés, mert mi ezzel tudjuk levenni az Ön válláról azt a rengeteg feladatot, amivel ezen épületek, családi házak építése jár. Az építési engedély megszerzésétől, a kőműves munkákon keresztül az utómunkálatokig és a kulcsok átadásáig közreműködünk a folyamatban. Az Ön ötletei alapján és ízlésvilága szerint ötlettervet készítünk, és megvalósítjuk az álmait.

A felújítás általában egy olyan művelet, amire az ember, ha átgondol, fárasztónak, és bonyolultnak, időigényes munkának találja. Ezért cégünk generálkivitelezést vállal az épületek, családi házak, lakások felújítása, ami lehet egy fürdőszoba vagy egy konyha felújítása.

Az épületek, családi házak, lakások hőszigetelése Magyarországon általában borzasztó állapotban vannak. Ez azt is jelenti, hogy a hőveszteség igen magas, az égéstermékek kibocsátása magas, ami összefügg a környezetszennyezéssel. Ha az épületeket megfelelően szigeteljük (ez lehet belső vagy külső hőszigetelés is) ezzel energiát takaríthatunk meg, és akár 30%-kal is csökkenhet a gázszámlája. Fontos a homlokzatok és a tetők hőszigetelése, és a nyílászárók cseréje is, hiszen elsősorban ezek nyújtanak védelmet az időjárás viszontagságai ellen.

Részmunkákat is vállalunk:
Akár hidegburkolás vagy melegburkolásról, gipszkartonozásról, akár vakolásról és festésről, tapétázásról legyen szó, esetlegesen hőszigetelésről, gépészeti munkálatokról legyen szó, mi partnerek vagyunk mindenben. Az itt említett munkákat, és részmunkákat a menüpontokban találja meg!

A legfontosabb minden szempontból, hogy a munkafolyamatok egy kézben lesznek, és ezáltal rövid időn belül is, szakemberek segítségével, kiváló munkát tudunk végezni!

Az átalakítási munkálatoknál nagyon fontos a szakképzett, precíz munkavégzés, mivel egy-egy válaszfal megbontását, átalakítását biztonságosan, zaj- és pormentesen kell kiviteleznünk a megfelelő eszközzel. Modern korunk, és az építőipar elengedhetetlen kelléke a gyémántfejes fúrók és vágók használata, amivel az adott feladatot gyorsan, és pontosan lehet kivitelezni. A hagyományos falvágó és fúró eszközökhöz képest csendes, zaj- és rezonanciamentes is egyben.

Facebook