06-20/469-5969 info@boerepito.hu

Generálkivitelezés

GenerálkivitelezésA fogalom egy összetett, bonyolult és szerteágazó műveletet jelent. A kivitelező feladata pedig az, hogy a tervezést, az anyagbeszerzést, illetve a kivitelezést is vállalja egyidejűleg. Tehát a mi cégünk a tervezéstől kezdve elkíséri Önt teljesen a kulcsok átadásáig a megfelelő anyagok felhasználásával, és a szakképzett kollégák segítségével. Bármilyen szolgáltatásra is legyen szüksége, a hidegburkoláson keresztül a kerti grillek megépítéséig, mi megbízható tanáccsal, tervekkel és kivitelezésével szolgálunk Önnek.

 

Megtervezzük és kivitelezzük az Ön elképzeléseit!

 

Miért fontos Önnek ez a szolgáltatás?

Mivel egy ház megépítésénél, átalakításánál, felújításánál, a házkörüli, udvari kiegészítő elemek elhelyezésénél számos probléma merülhet fel, ami teljes mértékben felemészti az ember energiakészletét.

 

A felmerülő problémák megoldása legyen a mi feladatunk!

 

A generálkivitelezéssel levesszük az Ön válláról a terhet, így mindig tud a saját feladatára, munkájára figyelni. Nem kell nélkülöznie a pihenést, a szórakozást, a kirándulást, és a családja, barátai sem fogják hiányolni Önt.

 

Ne feledjük el azt sem, hogy a munkát a megadott határidőn belül teljesítjük a megbeszélt áron, kitűnő minőségben!

 

A generál kivitelezés folyamata:

Első lépése a folyamatnak, hogy elkészítjük ötlettervet és vázlattervet és engedélyezési tervet, majd az árajánlatot, amely egy képet ad azokról a költségekről, amelyek felmerülhetnek a kivitelezés folyamán. A szerződésben belefoglaltatik, hogy milyen kötelezettségeink vannak Önök felé, milyen időintervallumra vállaljuk a munkát. A kivitelezési és egyéb speciális engedélyeket külön be kell szerezni a hozzá tartozó szervezetektől, ezután a műveletet pedig csak úgy lehet továbbléptetni, ha a megfelelő képzettségű szakember, a műszaki vezető végzi a munkálatokat.

A műszaki vezetőnek rendelkeznie kell a jogszabályoknak megfelelő szakmai végzettséggel. A felelős műszaki vezető az a személy, aki az épület vagy épületrészek, a különböző engedélyek, tervek összességéért felel.

A műszaki ellenőrnek a munkája, hogy folyamatosan ellenőrizze az adott területen folyó munka egészét, a területen folyó munkát, és annak minőségét.

Meg kell említeni az építésnapló vezetését is, ami elengedhetetlen a generálkivitelezés folyamatában. Ez az az írásos dokumentum, amely végigkíséri az építés kezdetétől annak befejezéséig az építés folyamatát.

 

Biztosítjuk Önt, hogy a kapcsolatot minden nap tartjuk Önnel, így a kivitelezés minden egyes pontjáról tudni fog!

Facebook