06-20/469-5969 info@boerepito.hu

Gipszkarton válaszfalak

Gipszkarton válaszfalakA gipszkarton szerelés szinte elválaszthatatlan a lakás felújításának vagy a lakás átalakításának témájától. Egyszerűsége abban rejlik, hogy kiválthatóak vele bizonyos kőműves munkálatok, amik bonyolultak, hosszadalmasak, és nagyobb felelősségvállalással, nagyobb porképződéssel járnak. Nem elhanyagolható az sem, hogy a gipszkarton alkalmazásával jelentős összegeket takaríthatunk meg a hagyományos eljárással szemben.

 

A lakás és a házak belső kialakításában nem csak könnyű használata miatt játszik hatalmas szerepet, hanem azért is, mert ennek használatával formai gazdaságot, kreativitást, különböző perspektivikus felületetek kialakítását tudjuk véghez vinni. Ugyanez nem valósítható meg egyetlen másik építőelemmel sem. A gipszkarton válaszfalak nem lehetnek unalmasak, térből kiemelkedhetnek, íves megoldásokat is használni lehet.

 

Nagyon jó alapanyag ahhoz, hogy rejtett hangulatvilágításokat alakítsunk ki, amik még hangulatosabbá és harmonikusabbá teszik a gipszkartonnal kialakított helyiséget. Lehetőség nyílik rá a fal üreges szerkezete miatt, hogy vezetékeket vezessünk el benne, valamint hogy ellássuk azt hő- és hangszigeteléssel.

Facebook