06-20/469-5969 info@boerepito.hu

Gipszkarton mennyezetek

Gipszkarton mennyezetekA gipszkarton alapvetőleg egy nagyon könnyen alakítható, vágható, könnyűszerkezetű anyag, amiből válaszfalak és mennyezetek is készülhetnek. Mivel használata és kivitelezése egyszerű, ezért használata egyre elterjedtebb, a legnépszerűbb technológia nemcsak Magyarországon, hanem világszerte is. A gipszkarton kétféle anyagból tevődik össze, kartonpapírból és gipszből. Kivitelezése során minden káros anyagot kivonnak belőle, ezért a felhasználás után sem lesz az egészségre káros hatással.

 

A gipszkartonból készült álmennyezetek a födém modern, gyors, és elegáns takarását teszik lehetővé, A standard kivitelezéstől egészen az extrém ötletekig tudunk kivitelezni. A lehetőségek tárháza itt is nyitva áll, és csak a fantázia szabhat határt neki! Elsősorban dekorációs célokra használják fel, viszont hőszigetelés szempontjából sem elhanyagolható. Nagy belmagasságoknál alkalmazni szokták a belmagasság csökkentésére.

 

Alkalmazható az otthonunk díszítésére, de kiválóan alkalmas irodaházak, iskolák, üzletekben és közösségi terekben való díszítésére, szigetelésére is.

 

Esztétikai szempontból fontos, hogy a különböző vezetékeket, a gépészet csöveit is el lehet rejteni felette. Még egy kiemelkedő tulajdonsága van, mégpedig hogy a világítást, és a tűzoltórendszert, esetenként hangfalak beépítése is lehetővé válik.

 

A dekorációs kivitelezések szinte végtelenek, és ezek még fokozhatóak különböző színű illetve textúrájú festésekkel is.

Facebook