06-20/469-5969 info@boerepito.hu

Homlokzatok hőszigetelése

HomlokzatokTársadalmunkban igen nagy hangsúlyt fektetnek a homlokzatok felújítására, mind esztétikai szempontból, mind épségük megőrzése és fenntartása céljából. Az épületek igényes kialakításával, felújításával a környezetünket is szebbé varázsoljuk, kellemesebbé tesszük. Az épületek homlokzatának felújítása folyamatosan zajlik, azonban nagyobb részük még felújításra szorul. Az elhanyagolt homlokzatok struktúrája megromlott, ezért a felújítás nem húzható sokáig. Főként azért, mert az idő előrehaladtával a felújítási munkálatok költsége nő, a vakolatok állaga pedig rohamosan romlik.

 

Burkolóanyagaink széles választékot nyújtanak, teljesen a hagyományos látványt nyújtó, és a modern, minimalista anyagokig. Lehetőség nyílik arra, hogy ügyfelünk válasszon a fém, a fa és a design anyagok tárházából.

 

Vállaljuk homlokzatok felújítását is. Nagyon fontos a homlokzatok megfelelő szigetelése. Egyrészt, mert az energiaárak folyamatosan növekednek, másrészt pedig a rendelkezésre álló energiaforrásaink elapadóban vannak. Harmadrészt érezhetően javulni fog Ön és a hozzátartozói komfortérzete. A homlokzatok szigetelése kellemes hőérzetet biztosít mindenki számára, nem lesz az az érzete, hogy a falakból süt a hideg. Mivel a hőszigetelés folyamán csökken belső hőmérséklet és a fal közötti hőmérséklet, ezért garantáltan alacsonyabb hőmérsékleten is kellemesen fogja magát érezni.

 

Egy jó hőszigetelő rendszerrel pénzt spórolhat meg!

 

Egy megfelelő homlokzatszigeteléssel megelőzheti a hőhidakat, illetve a helyiségek penészedését. A homlokzat hőszigetelési rendszere a legfontosabb eleme egy épületnek, mivel védelmet nyújt a csapadékkal, a széllel és az időjárás összes viszontagsága ellen. Emellett esztétikailag sem elhanyagolható. A homlokzat megfelelő szigetelésével az energiaszükséglet 30%-kal is csökkenhet.

Facebook