06-20/469-5969 info@boerepito.hu

Kerítés Építés

Kerítés ÉpítésA kerítés hazánkban elsősorban védelmi funkciót lát el, illetve megóvja az embert a kíváncsiskodó tekintetektől, tehát egy alapvető intim környezetet teremt mindenki számára.. Fontos lehet akkor is, ha valaki háziállatot, főként, ha kutyát tart, mivel ez megakadályozza házi kedvencének szökését. Végül de nem utolsósorban esztétikai szempontokat is sugároz. Megmutatja a lakók egyéniségét, kifinomultságát és harmonikusságát.

 

A kerítés megépítése is egy precíz és időigényes, szakképzett munkálatokat igénylő folyamat, de színekben, formákban, anyagokban, és a kivitelezésben semmi nem szabhat határt. Segítünk Önnek abban, hogy kiszámítsuk az anyagszükségleteket, megválasszuk a megfelelő anyagokat, amik időtállóvá teszik a kerítést. A kerítések anyaga és mérete az Ön elképzelésein alapszik. Kerítése lehet fából, deszkából vagy rönkből készült. Ha ezeket unalmasnak vagy régimódinak találja, akkor készülhet zsalukőből vagy téglából is.

 

A téglából készült kerítések magas színvonalúak, és üzemben előállítottak. Lehetősége van választani teljesen zárt, szórt, sima vagy osztott, hézagos betonkerítések között.

 

Aki jobban kedveli a naturális megoldásokat, az fából készült kerítést válasszon. A lehetőségek tárháza itt is kifogyhatatlan, a klasszikusabb deszkakerítéstől kezdve az egyedibb rönkfakerítésen keresztül hatalmas a választék.

 

A lényeg az, hogy megfelelő előkészületekkel és alapos átgondolással egy szemet gyönyörködtető, harmonikus, a házhoz leginkább illő kerítést tudjunk Önnek építeni.

Facebook