06-20/469-5969 info@boerepito.hu

Kerti Grillek

Mindenkinek ajánljuk, akik szeretnek a családjukkal, barátaikkal a szabadban időt tölteni. Ennek elengedhetetlen része egy jó kerti grill, hiszen így az esti sütögetés komfortosabb és gördülékenyebb lesz. Természetesen azoknak is ajánljuk, akik a kulináris élvezetekben is otthon vannak, hiszen a grillezés által elkészült hús- illetve zöldségfélék pompás ízvilágot kapnak a grillben használt faszéntől.

A kerti grillek tehát tökéletes kiegészítői lehetnek egy hétvégi partinak, kikapcsolódásnak, pihenésnek is!

 

Az udvarok dísze lehet egy jó kivitelezésű, az udvarhoz illő kerti grill, ami formájától kezdve a felhasznált anyagokig tükrözni fogja az Ön ízlését.

 

A mi célunk az, hogy gyorsan, precíz, időtálló, igényes kerti grilleket tervezzünk és kivitelezzünk az Ön számára. A füstvezető gúlát, annak nagyságát, a hozzá tartozó védő burkolatot, annak anyagát és színét, formáját a legjobb belátásunk, és legnagyobb szakértelmünk szerint fogjuk ajánlani Önnek.

 

A kerti grillek legegyszerűbb formája a kerti, faszenes sütögető, melynek pozitívuma az, hogy nem helyhez kötött, mozgatható. Fel kell hívni viszont arra a figyelmet, hogy instabil helyen balesetveszélyessé válik.

 

Ha tovább merészkedünk a témában, és akik valóban szeretik a szabad ég alatti sütögetést, azoknak érdemes kialakítani egy úgynevezett fix helyen lévő tűzrakó helyet, de akik igazán szerelmesei a romantikus sütögetéseknek, azok számára érdemes kialakítani egy kerti grillt, ami kemencével egybekötött is lehet. Pozitívumuk, hogy igazán pompás látványt nyújtanak, és örök daraboknak titulálhatóak.

 

Egy-két szabályt azonban mindenképp be kell tartani, és néhány szempontot figyelembe kell venni a kerti grillek építése előtt. A grillek kialakítása helyigényes, ezért kicsi udvarra nem ajánlott a kiépítése. Másrészt az ülőhelyekről is gondoskodni kell, a tűzrakó helyeket például körbe lehet ülni, ami egyfajta meghittséget és összetartozást is sugallhat. Figyelni kell arra, hogy az ülőhelyeket milyen távolságra helyezzük el a tűzrakó helytől, mivel egy túl közeli tartózkodás kényelmetlen lehet a felmerülő forróság és füst miatt. Fontos, hogy szélcsendes helyen épüljön fel, és ne jelentsen veszélyt a közelében lévő dolgokra. A nagyobb méretű kerti grilleknek a környékét is le kell betonozni, így nagyobb mértékben elkerülhető a tűzveszély.

 

Facebook