06-20/469-5969 info@boerepito.hu

Könnyűszerkezetű Házak Építése

Kőnyűszerkezetű Házak ÉpítéseHazánkban is egyre elterjedtebb a könnyűszerkezetű házak építése, ami nagyon sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Elsősorban Amerikában volt elterjedt, de mivel rövid idő alatt, energiatakarékos házakat lehet építeni belőle, ezért egyre gyakrabban építenek ’készházakat’ Európában, így hazánkban, Magyarországon is.

 

Előnyei közé sorolhatóak, hogy lényegesen rövidebb idő alatt készül el, mint a téglából készült házak. Kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, ezért lényegesen olcsóbb a fűtési költsége a háznak, mint a téglaépítésű társaiké. A könnyűszerkezetű házak fűtési költsége harmadára csökkenthető a hagyományos eljárással készült családi házakkal szemben. Az elrendezése praktikusabb, a térhasználat előnyös! A falon nem jelentkeznek repedések.

A legnagyobb előnye viszont mégiscsak az árban rejtőzik, mivel nem kell számítania plusz, nem várt anyagköltségekre.

 

Miért is nevezik ’készházaknak’?

Mivel a tervrajz alapján egy üzemben végzik a lapok gyártását, ezért a kivitelezési idő lerövidül. A formája és az elosztása bármilyen lehet, ezért bátran használja fantáziáját. A ház alaprajzában nincsenek megkötések, ez azt jelenti, hogy ha bármilyen ötlete van akkor azt szívesen meghallgatjuk, és kivitelezzük a házat az Ön elképzelései alapján. Természetesen nincs ötlete, szívesen mutatunk tervrajzokat, amiből ötletet meríthet. Így biztosítunk az Ön számára korlátlan, egyedi és fantáziadús külső és belső formavilágot!

 

Az előre legyártott részeket kamionnal szállítjuk a helyszínre.

 

Milyen előnyökkel is rendelkezik egy könnyűszerkezetű ház építése szemben egy hagyományos módon épített házzal szemben?

– energiatakarékosság szempontjából kiváló

– rövid időn belül felépíthető

– bővíthető

– átalakítható

– lehetőség van egyedi formavilág kialakítása

– kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik

– az előállítás során csak és kizárólag környezetbarát, és természetes anyagokat használunk fel. Ez azt jelenti, hogy nincs káros kipárolgása a háznak a beköltözés pillanatában sem.

 

Garantáljuk Önnek, hogy az árak fixek, a költségek nem növekednek, hiszen nincsenek nem várt kiadások a könnyűszerkezetű házak felépítésénél. A munkát a megadott határidőn belül teljesítjük, a munkafázisokat pedig a kulcsok átadásáig kézben tartjuk.

Facebook