06-20/469-5969 info@boerepito.hu

Szobafestés, mázolás, tapétázás

Szobafestés, mázolás, tapétázásAz ember mindig vágyik egy kis változatosságra. Szemet gyönyörködtető, ha időről időre lecseréljük lakásunk színét, változtatjuk a falon megjelenő anyagokat. Hiszen a lehetőség határtalan, a színek, formák és anyagok tárháza pedig igen nagy! Az új színek, anyagok növelhetik komfortérzetünket, üdébbé, vagy egyedibbé tehetik lakásunkat.

 

Bízza ránk a munkát, csapatunk megbízható, precíz és gyors!

 

Minden esetben fontos a jó anyag, minta és a jó szín megválasztása. Segítséget tudunk nyújtani abban, hogy milyen helységhez milyen színárnyalat illik. Nagyon fontos, hogy melyik szín mit szimbolizál.

 

Mivel a fehér szín már a múlté, és a modern korunk megengedheti azt, hogy a szivárvány minden színárnyalatában tudjunk színt választani, esetenként keverni, majdnem minden felületre, ezért kár lenne kihagynunk ezt a lehetőséget. Sok esetben lehetőség van arra, hogy a színek tónusát, erősségét megváltoztassuk. Ezt természetesen otthoni munkával nehéz lenne kivitelezni, ezért rendelkezésünkre áll, hogy a színkompozíciót előre kikevertessük. Érdemes a színpalettáról több színt is választani, hazavinni, és nézegetni, vajon tényleg illik-e az adott falfelületre, az adott szobába az általunk kiválasztott szín. Vegyük figyelembe azt is, hogy milyen a berendezés, hiszen olyan színt kell választani, ami harmonikusan tud együtt mutatkozni a bútorokkal.

 

A festés mellett a tapéta egy nagyon változatos ötletet jelenthet az enteriőrben, hiszen a piacon megjelenő tapéták mintája és színei annyira változatosak és ’trendik’, hogy kár lenne megfosztani magunkat a szemet gyönyörködtető látványtól. Az elegáns, visszafogott mintáktól egészen az extravagánsig lehet találni, ízlésnek megfelelően. A tapéták nagy része textúrázva van, ami lehetőséget nyújt arra, hogy egy hátrányos elhelyezkedésű, vagy pici helyiséget is feldobjon.

 

Mivel tudjuk, hogy a különböző színek különböző hangulatokat váltanak ki belőlünk, ezért sem a hálószobába, sem pedig a nappaliba nem ajánlott rikító és erős színek használata. Érdemes elgondolkodni azon, hogy a hideg, vagy meleg színárnyalatokat kedveljük, vagy az üde, friss árnyalatokat, vagy inkább a nyugodt színvilágot.

 

Kérje ki tanácsunkat, segítünk Önnek!

Facebook