06-20/469-5969 info@boerepito.hu

Tetőfedő Munka

Tetőfedő MunkaMunkánkat tetőfedő szakemberekkel, kiváló hozzáértéssel látjuk el. Azért fontos, mivel ez egy olyan része a ház elkészítésének folyamatában, aminek kiválóan, és hibátlanul kell működnie.

 

Az időjárás viszontagságai sérülékennyé teszik a tetőt, annak ellenálló-képességét pedig lecsökkenti. Évszaknak megfelelően a hó, az eső, a szél, és a viharok is megrongálhatják a tetőszerkezetet, lefújhatják, megmozdíthatják a zsindelyeket, vagy cserepeket. Ez minden esetben beázáshoz vezet. A tetőfedők munkája az, hogy munkájukkal megakadályozzák a csapadék bármilyen formában való bejutását a tetőszerkezetbe. A tetőfedő feladata az is, hogy az ereszeket és a hozzátartozó csatornákat kialakítsa. A tetőfedési munkálatokhoz tartozik a cserepezés és zsindelyezés, a cserepes lemezfedések, palatetők kivitelezése.

 

Hogy mennyire lesz ellenálló a tető az időjárás viszontagságainak, a víz beszivárgásának, az nagyon sok tényezőtől függ. Nagyon fontos, hogy a megfelelő anyagot válasszuk ki a megfelelő méretben. Nem elhanyagolhatóak, hogy a zsindelyek, cserepek milyen módon csatlakoznak egymáshoz. A vízzáróság függ a tető hajlásszögétől.

 

Tehát mint olvashatjuk, a tetők kivitelezése egy kényes feladat, mivel elsősorban szabványoknak és esztétikailag is megfelelőnek kell bizonyulnia. A munkamenetet előírt módon visszük végbe, figyelembe véve az Ön kritériumait is. A szabványokat fontos betartani, hiszen a nem jól felépült tető beázik, és instabil. Fontos a metszéspontok pontos kialakítása, hiszen elő kell készíteni az ezek után következő munkálatokat, mint például az eresz és csatornarendszer kialakítását.

 

Nehéz általános szabályt kialakítani, felállítani a tető szerkezetéről és kinézetéről, mert azon kívül hogy figyelembe kell vennünk a megrendelő igényeit, figyelni kell arra is, hogy a szerkezet a megfelelő módon legyen kialakítva, mert az egyenlőtlenségek és ferde, elmozdult cserepek nem megengedettek, nem szabályosak.

A cserepek színében és anyagában hatalmas választék tárul elénk. A színeket és anyagokat harmonikusan össze lehet egyeztetni a tető formájával.

 

Kérje ki véleményünket, mi segítünk Önnek!

Facebook